PIKI_logo

Domača stran PIKI
O NAS
ZA STARŠE
Članki o otrocih
Pikijeve novice
Podprite idejo
Prispevki naših najmlajših bralcev
 
vogal   vogal
ZADNJA NOVICA

Za vas smo poiskali nekaj novih kvizov. Hitro jih rešite in naberite čim več točk! Kliknite Kvizi v Pikijevem zabojniku

Več novic...

vogal   vogal
vogal   vogal

Podprite projekt PIKI

Vpišite vaš elektronski naslov in obveščali vas bomo o novostih na portalu.

Podprite projekt

vogal   vogal

 

 

PIKIJEVE NOVICE

PIKIJEV zabojnikŽoga
V zabojniku boste našli igrive naloge in zabavne vsebine. Vse so popolnoma brezplačne.
 

BREZPLAČNA REVIJA PIKI

Prenesite na svoj računalnik brezplačno, otroško revijo PIKI, ki je namenjena otrokom od 3 do 12 let.

BREZPLAČNE POBARVANKE

OD PIKE DO PIKE

LABIRINTI

BREZPLAČNE IGRE

BREZPLAČNE RISANKE

Kvizi in testi

Uporabne povezave

gremo na izlet

lupa

ANKETA

Kje ste izvedeli za našo spletno stran? Kaj menite o portalu PIKI? Kliknite tukaj>>

Vam je otroška spletna stran PIKI všeč? Delite jo še z drugimi:

Oktober 2012

Novi kvizi
Za vas smo na internetu poiskali nekaj novih kvizov z najrazličnejših področij. Za kravžljanje možgančkov kliknite tukaj...


April 2009

Strokovni članki
Odprli smo novo spletno stran, kjer bomo objavljali strokovne članke o vzgoji otrok. Vabimo vse tiste, ki posedujete znanje o določenem področju vzgoje otrok, da nam pošljete osnutke ali ideje za nove članke.


Januar 2009

Risanke Krtek
Se še spomnite malega navihanca z rdečim noskom? To je krtek, ki vam odkrije marsikatero skrivnost, ki se skriva nad in pod gozdnimi tlemi. Obiščite njegovo stran in si oglejte nekaj njegovih vragolij.


December 2008

Prijavite neprimerne spletne vsebine
Ste našli internetno stran, ki vsebuje nasilne, žaljive ali druge vsebine, ki niso primerne za otroke? Prijavite jih anonimno preko spletne strani www.spletno-oko.si in pomagajte internetu postati boljši in otrokom prijazen kraj.
spletno oko


November 2008

Prispevki otrok
Odprli smo novo spletno stran, na kateri bomo objavljali prispevke naših najmlajših prijateljev. Veselimo se vaših slik, pesmic, zgodbic in drugih izdelkov, ki nam jih boste poslali na naslov revijapiki@gmail.com.


Avgust 2008

Gremo ven!
To je nova spletna stran, kjer boste našli nekaj idej za preživljanje prostega časa z otroki na prostem. Povezave do spletnih strani z idejami za izlete, enostavnimi pohodnimi turami, prireditvami in drugimi dogodki, ki so namenjeni prav najmlajšim. Kliknite na meni Gremo ven in spakirajte nahrbtnik.


Maj 2008

Risanke na temo varovanja okolja
Otroci se že v zgodnji fazi razvoja lahko zavedo svoje vloge pri ohranjanju čistega okolja. S temi hudomušnimi risankami jim lahko to temo predstavimo na zelo nevsiljiv način.


April 2008

Risanke Lilliput Put
Risanke Lilliput Put na hudomušen način prikažejo življenje malih žuželk. Oglejte si pridno mravljico, poskakujočo kobilico, pikapolonico, ki prinaša srečo in druge male junake.


Marec 2008

Labirinti
Za najmlajše smo pripravili zbirko labirintov, skozi katere bodo iskali pravo pot do cilja. Vaje so razvrščene po težavnosti in tiste najtežje so primerne tudi za starejše otroke. Labirinte najdete v Pikijevem zabojniku. Kliknite tukaj za prenos labirintov>>.


Marec 2008

Gabijeve risanke
Poznate Gabija? To je risani junak, ki v življenju naleti na marsikatero zagato, ki pa jo na koncu vedno uspešno razreši. Gabi na življenje vedno gleda s svetle plati. Velikokrat ga boste zato slišali zapeti pesem Vse je dobro. Oglejte si nekaj njegovih risank.


Februar 2008

Kvizi in testi
Na Pikijev portal smo dodali novo spletno stran, kjer boste našli brezplačne otroške kvize in teste. Ti so priljubljen način učenja, saj otroka takoj nagradijo z rezultatom. Za začetek vam je na voljo preizkus znanja s področja varnosti na spletu, košarkarskih pravil, poznavanja Slovenije, zgodovine in zemljepisa ter še nekaj drugih. Si upate poskusiti?


Januar 2008

Risanke in igre
Za zapolnitev prostega časa smo na spletni strani dodali nekaj iger in risank. Vse risanke in igre so preverjene in ne vsebujejo nasilnih prizorov. Če menite, da določena vsebina ni primerna, nam pišite na naš elektronski naslov.


December 2007

Podprimo Pediatrično bolnišnico
Odločili smo se, da podpremo pediatrično bolnišnico. Tudi vi lahko pomagate z drobnim prispevkom.

Pediatrična LOGO


November 2007

Brezplačna revija
Izdali smo prvo številko brezplačne revije v kateri so združene vsebine z različnih področij, kot so branje, računanje, barvanje, logično razmišljanje. S sklopom raznovrstnih področij otroke še bolj spodbujamo k različnim aktivnostim, ki na ločenih delovnih listih njihovega zanimanja ne bi dosegle.
 


Avgust 2007

Poskusno obratovanje
Lepo pozdravljeni na poskusnih straneh Pikijevega portala! To je brezplačno spletno mesto, kjer bomo prijatelji otrok objavljali vaje in igrive vsebine, kot so pobarvanke, uganke, pesmice, zgodbice. Lepo vas vabimo, da se nam pridružite in ponudite svojo pomoč. Vsakdo lahko sodeluje v projektu.
Prijavite se na obvestila in tako izrazite podporo projektu.

vogal   vogal
© 2018 Vse pravice pridrzane: Ekipa PIKI - Kontakt - Oglasevanje - Uporaba na lastno odgovornost. www.piki.si Kazalo strani
vogal   vogal